fu'a

Tala Fou

Polokalama Toe Fa'aaogā Ipu Pepa Fou a Europa, Le Ipu Collective

I se taumafaiga e faʻafeiloaʻi le EU pepa ma laupapa toe faʻaaogaina sini, o le lalolagi gaosi pepa faʻapipiʻi Hatamaki, i le galulue faʻatasi ma Stora Enso, na faʻasalalau ia Setema 14 le faʻalauiloaina o se polokalame fou toe faʻaaogaina o ipu pepa a Europa, The Cup Collective.

O le polokalame o le polokalame lapo'a muamua e toe fa'aaogaina ipu pepa i Europa fa'apitoa mo le toe fa'aaogaina ma le fa'aogaina o ipu pepa fa'aaoga i luga o se fua fa'apisinisi.I le amataga, o le polokalame o le a faʻatinoina i le Benelux ma o le a faasolosolo malie ona faʻalauteleina i isi atunuu Europa.Ina ia mafai ona atiaʻe ni tulaga fou mo le aoina ma le toe faʻaaogaina o ipu pepa i Europa, e valaʻauina e le au faʻalapotopotoga polokalame paaga mai le isi itu o le sapalai sapalai e auai i le atinaʻeina o se faʻaogaina o le faʻaogaina o ipu a Europa mo pisinisi uma i Europa, mai le muamua i le. mulimuli.O lo'o fa'alautele atu le vala'aulia e auai i le atina'eina o se vaifofo toe fa'aaogaina ipu a Europa mo pisinisi uma i luga ma lalo.

talafou2.2

I le taimi muamua, na setiina e le EU se sini atoa e toe faʻaaogaina pepa ma pepa pepa faʻapipiʻi mea e oʻo atu i le 2030. O nei mea, o ipu pepa o se vaega o le toe faʻaaogaina, ma i le tali atu, o le faʻasologa muamua o filo fafie o loʻo aofia i totonu o le ipu pepa e faasolosolo malie ona faʻateleina i le pito i luga ole aseta talafeagai mo le teuteuga o le ipu pepa i atunuu Europa.E tatau ona e alu.O le mea pito sili ona taua o le mafai lea e tagata fa'atau ma kamupani ona aoina ipu pepa fa'aaoga ma toe fa'aaogaina e avea ma mea aoga toe fa'aaogaina.

O le pusa aoina muamua o loʻo faʻapipiʻiina i faleʻaiga, faleʻaiga, fale ofisa ma felauaiga i le itulagi Metropolitan o Brussels ma Amsterdam, Netherlands.O le sini muamua o lenei fuafuaga o le toe faʻaaogaina o ipu 5 piliona i le lua tausaga muamua ma faʻasolosolo faʻateleina le toe faʻaaogaina i Europa.

O le fuafuaga e afifi ai le au gaosi pepa e pei o le HUHTAMI ma Stora Enso, ma pulea ma pulea ma pulea ma pulea e le faleaiga sili ona tele, filifili kofe, faleoloa ma nofoaga o felauaiga e ala i le toe faʻaaogaina ma le toe faʻaaogaina o tamaoaiga i Peretania.Na ia fai mai o le a ia faia le toe faʻaaogaina.O fa'afitauli e feso'ota'i ma pa'aga i faleoloa kofe tuto'atasi, pa'aga toe fa'aleleia, kamupani lafoa'i otaota ma sapalai uma e tau atu i faiga fa'avae.Tuuina atu fofo faʻatinoina ma faʻalauteleina.

I le faaopoopo atu i Europa, na amata muamua e Hatamaki se poloketi pailate e toe faʻaaogaina ipu pepa i Saina ma galue o le uluai pailate i Shanghai.Mo le ono masina talu ai, o le poloketi pailate o le faʻatulagaina o se faiga toe faʻaaogaina atoatoa o le filifili tau e toe faʻaaogaina moni ipu pepa, ma e mafai ona faʻalauteleina i le atunuʻu i le lumanaʻi.


Taimi meli: Tes-01-2022