fu'a

Tala Fou

Fa'aauau le fa'atasiga a le pulu suka

I totonu o le kuata lona lua, o le tulaga lautele o le maketi pulp laupapa e le o fafie e mausali, o tau o loʻo faʻaalia ai le faʻasolosolo agai i luga, e aofia ai le pulupulu bamboo ma le pulu u i le faasologa e tulitatao ai, gaosiga ma faʻatauga e masani ona faʻamautu, le faʻatinoina o le atinaʻe. sili atu poloaiga, na taofia le siitia o tau i le faaiuga o Me ma mautu.Ma ua si'itia le tau o pulu suka, o le faaiuga o Me e oo i le ogatotonu o Iuni na si'itia ai le tau o le pulu suka i le 10%, o le lagolago tau mo taimi pupuu.

Fa'aulufale fa'apalapala pa'u fa'auma maualuga, lelei lagona maketi

Talu ai nei, faatasi ai ma le mamafa o le tau i lalo o le pepa mata ua faateleina atili, o le taliaina o le pulupulu tau maualuga ua faaitiitia, o le itu i matu o le alamanuia e tatau ona tipi le tau mai le pulupulu, faatasi ai ma le pulupulu i le lumanaʻi ipu i tua i lalo, o le mafaufau le lelei o maketi. , le nofoaga autu o fefaʻatauaiga o kalave i lalo laʻititi.Ae o Saina i Saute na faʻaulufaleina mai fafie i masina talu ai na faʻaauau pea ona fufusi, o le taunuu mai o le uafu e masani lava i le faʻatinoina o le konekarate talu ai, ma mafua ai ona faʻasalalau le nofoaga i le le lava o sapalai.O tau o laau fa'aulufale mai i totonu o le maketi i Saina i Saute e mausali ma e leai se fa'ailoga o le fa'amalieina o tau o fa'apalapala fa'aulufale mai ma le laula'au laula'au.

O lo'o fa'aauau pea ona maualuga le tau o le pulupulu laau o lo'o fa'aulufale mai i totonu o le atunu'u, o le tau o le pulupulu eucalyptus i totonu o le atunu'u ma le tau o le pulupulu e le o ni fafie i totonu o le atunu'u, ma o le malosi o le gaosiga o le pulu suka i totonu o le atunu'u o lo'o fa'atumauina i le itulagi o Guangxi, e o'o atu ai i le eucalyptus pulp ma le suka i totonu o Saina i Saute. maketi.E tusa ai ma le mataʻituina o faʻamatalaga faʻamatalaga a Zhuo Chuang, mai ia Me 14 e oʻo ia Iuni 14, 2022, o le averesi o tau o le pulupulu laulaʻau faʻaulufaleina mai i Saina i Saute o le 6682 / tone, o le tau masani o le pulupulu fefiloi o le eucalyptus i Saina i Saute o le 5650 / tone, ma o le tau masani o le pulusua susu o Guangxi e 5205/ton.O le tau masani o le pulupulu laula'au fa'aulufale mai e 1032/toni ma le 1459/toni e maualuga atu nai lo le tau masani o pulu eucalyptus i totonu o le atunu'u ma pulu suka i totonu o le atunu'u.

O timuga faifai pea o le tau e afaina ai le sapalai o mea mata

E tusa ai ma le sapalai o loʻo iai nei le pulu suka, faʻaopoopo i le tausiga mo taimi pupuu o atinaʻe taʻitoʻatasi, o le tele o atinaʻe o loʻo i ai i le gaosiga masani i lalo o le lagolago o le lava o poloaiga, ma atinaʻe toe faʻaleleia e tagata taʻitoʻatasi, talu ai nei na toe amataina le gaosiga, e ui lava o loʻo i ai i se tulaga faʻataʻitaʻi. e fa'atapula'a le aofa'i o aso ta'itasi, ae mo le aofa'i o le gaosiga o le pulu suka e la'ititi le fa'atupuina.

Mo le pulu suka suka, eucalyptus pulp fetuutuunai pisinisi liua, o aso talu ai nei o timuga i Guangxi, e aafia ai le faatauina mai o mea mata mo le gaosiga o eucalyptus pulupulu laau meataalo, mea mata o le sapalai o le vevesi na taitai atu ai i le eucalyptus pulupulu faiga faatapulaaina, lagolagoina le tau pulupa eucalyptus. tula'i mai, ma fa'apea atili ai ona si'itia le tau o le pulu suka ma le mana'omia lelei o maketi.

O lo'o fa'aauau pea ona lagolago, tau e ono tumau pea

Talu ai nei o le mamafa o tau i luga o pepa a le aiga, o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu e pisinisi taʻitoʻatasi le tau o le siʻitia o tau, ae mo le tau o le pulupulu o loʻo i ai nei, o le mafaufau o le seleseleina o pulupulu poʻo le faʻatali ma vaʻai.O galuega a le pulupulu o lo'o fa'atonuina fou e tulitatao pe fa'agesegese fo'i, ae o fa'atonuga muamua ua lava, tele pisinisi pulupulu po'o uta mautu.E le gata i lea, e ui lava o le tau o le faʻaulufaleina o fafie pulp i le maketi i Saute Saina e matua mausali, ae ona o le tau o faʻaulufale mai laupapa pulp i le itu i Matu, o nisi eria e matala, ae o le gaioiga i lalo e foliga mai e faʻaeteete.O lo'o fa'amoemoeina o tau pu'upu'u suka ma fa'asolosolo malie.Mata'ituina le fa'atinoina o le si'itia o tau i lalo o le tau ma suiga i le itu sapalai o fafie mai fafo.


Taimi meli: Tes-01-2022