fu'a

Tala Fou

O le a le Pepa Suka?

O le pepa suka ose oloa e fa'alelei i le si'osi'omaga ma e le fa'aleaga mea e tele ona fa'amanuiaga nai lo pepa fafie fafie.E masani lava ona gaosia le paluga mai le suka i le suka ona susunuina lea, lea e faaopoopo i le faaleagaina o le siosiomaga.Nai lo le gaosia ma le susunuina o bagasse, e mafai ona liua i pepa!

talafou1360
talafou1359

O le a le Bagasse?
O le ata lea o lo'o fa'aalia ai le bagasse ina ua uma ona oomi e aumai ai le sua o le suka.O lenei pulupulu o loʻo faʻaauau pea ona faʻamamaina mo le gaosiga o oloa.

talafou1381

E Fa'afefea ona Faia Pepa Suka?
E mafai ona vaevaeina le faiga o le pulupulu o le bagasse i ni laasaga se fa: kukaina o le pulupulu, fufuluina o le pulupulu, su'ega, ma le fa'amamafaina o le pulupulu.

talafou1692

Gaosiga o le bagasse
I le tele o atunuu o le teropika ma subtropical e pei o Initia, Kolomupia, Iran, Taialani ma Atenitina, e masani ona faʻaaogaina le bagasse suka nai lo fafie e gaosia ai pulupulu, pepa ma pepa pepa.O lenei suiga e maua mai ai le pulupulu ma mea fa'aletino e fetaui lelei mo le lolomiina ma le api api pepa, mea fa'apipi'i, pusa ma nusipepa.E mafai fo'i ona fa'aoga e fai ai laupapa e pei o plywood po'o se fasi laupapa, e ta'ua o le bagasse laupapa ma le Xanita laupapa.O nei mea e faʻaaogaina lautele i le gaosiga o vaeluaga ma meafale.

O le faʻagasologa faʻapisinisi mo le liua o le bagasse i pepa na fausia i le 1937 i totonu o se fale suʻesuʻe laʻititi i HaciendaParamonga, o se fale gaosi suka i Peruvian e umia e WRGrace.I le faaaogaina o se auala lelei na fatuina e Clarence Birdseye, na faatauina ai e le kamupani se fale gaosi pepa tuai i Whippany, New Jersey, ma auina atu ai iina mai Peru e faataitai ai le mafaia o le faagasologa i luga o se fua tau alamanuia.xxx O se masini pepa bagasse na mamanuina i Siamani ma fa'apipi'i i le fale gaosi suka i Cartavio i le 1938.

O le uluai gaosiga faapisinisi manuia o talafou na faia mai le bagasse na faʻaalia faʻatasi e Noble & WoodMachineCompany, KinsleyChemicalCompany ma ChemicalPaperCompany i le ChemicalPaper mill i Holyoke ia Ianuari 26-27, 1950. Holyoke Transcript Telegraph.O le faʻataʻitaʻiga na faia i le galulue faʻatasi ma le malo o Puerto Rico ma Atenitina ona o le taua o le tamaoaiga o le oloa i atunuu e le maua vave ai alava laupapa.O le galuega na tuʻuina atu i luma o le 100 sui o pisinisi ma tagata ofisa mai le 15 atunuu.


Taimi meli: Tes-01-2022